По мнение на сексолозите, колкото сме по-разкрепостени в леглото, толкова

...
По мнение на сексолозите, колкото сме по-разкрепостени в леглото, толкова
Коментари Харесай

Секс подаръците, за които всеки мечтае

По мнение на сексолозите, колкото сме по-разкрепостени в леглото, толкоз по-висок е шансът да имаме пълностоен сексуален живот. Опитването на нови неща е въведения към вълнуващия секс, който постоянно може да бъде още по-разтърсващ и удовлетворяващ за двамата сътрудници.

Играчките за интимни занимания са превъзходен метод да излезем излезем отвън зоната си на комфорт и да изпитаме наслаждение, което до този миг е било непознато за нас. Костюми, вибратори, надуваеми кукли и тематични костюми – методите да се отдадем на незабравими прекарвания под чаршафите са много разнородни.

Търсят ли се еротичните играчки

Понякога имаме потребност от спомагателни стимулатори, с цел да успеем да изпитаме цялостно полово наслаждение. За задачата можем да заложим на продължителна любовна игра, която да включва и секс играчки. Анални разширители, мастурбатори, вагинални топчета, изкуствени пениси, аксесоари за гърди – всички тези принадлежности са с потвърдена успеваемост за достигането на кулминационна точка по време на сексуален акт. Могат да се закупят и на допустими цени, което ги прави чудесно решение и за подарък.

Кои са, за които всеки си мечтае

Ергенските и моминските празненства са съвършеният мотив да изберем еротична играчка за подарък. Подобни събития се свързват с края на неангажиращите връзки, само че и с началото на един доста по-стойностен интервал, който би могъл да бъде привързан и с благополучен полов живот. Има много положителни хрумвания, на които да заложим при покупката на сходен продукт, с който да изненадаме от сърце бъдещия му собственик. А точно:
за мъже – господата биха се зарадвали от сърце на дарове като белезниците с пух, мастурбатор, феромонен парфюм, уголемител за пенис, вибрираща уста и култ комплекти. Всяко едно от тези секс оферти са забавни и могат да влязат в приложимост освен по време на “соло приключенията”, само че и по време на сексуален акт с нежната половинка;за дами – дамите също обичат да получават секс играчки като дарове, като измежду обичаните им са клиторните стимулатори, аналните разширители, вибраторите и дилдата, еротичните костюми за ролеви игри. Подобни атрибути са подобаваща изненада за рожден ден, Свети Велентин, годишнини, само че също по този начин и за без повод;за моминско празненство – доста дами на едно място няма по какъв начин да не докара до висок градус на настроението и доста позитивни страсти. За да бъдат те още по-запомнящи си, е добра концепция да се провеждат забавни игри със секс дарове, които ще внесат комичен детайл по време на събитието. Със “закачки” от рода на жартиерите, балоните и отварачките с пениси, феромонните парфюми и еротичната козметика, сериозността на събитието ще отстъпи на заниманието и необятните усмивки;за ергенско празненство – стане ли дума за полови прекарвания, мъжете са постоянно на първа линия, подготвени да опитат нови и ексцентрични неща. Няма по-подходящ случай да получат като подарък секс играчка от ергенското празненство, когато се затваря цяла една глава от половия им живот и се отваря нова. Подходящите артикули в тази ситуация са надуваемата кукла, сувенирите на полова тема, керамичните чаши с женски гърди, възбуждащите хапчета и други
Сред търсените секс решения за подарък са и тематичните костюми, с които сбъдването на еротичните мечти към този момент може да бъде осъществено. Те са подобаващи и за двата пола, като с тях детайлът на изненадата е постоянно налице.

Как да изберем подобаващ култ артикул, поучават от онлайн магазин Клеопатра

Ако си мечтаете да се потопите в сюжета на “50 нюанса сиво” и да влезете в една доста по-различна роля от нормалната по време на секс, заложете на култ решенията, които още веднъж са подобаващи за подарък. Изборът им зависи най-вече от това какво харесваме в леглото и какво ново ни се желае да опитаме. Маски, топки за уста, harness колани и камшици – отведете сексуалността си на едно по-горно равнище и се насладете на прекарването.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР