По-малко от половин година, откакто секс бомбата Анита Димитрова и

...
По-малко от половин година, откакто секс бомбата Анита Димитрова и
Коментари Харесай

Плеймейтката на Рачков влиза във Фермата?

По-малко от половин година, откогато секс бомбата Анита Димитрова и комикът Димитър Рачков публично признаха, че са двойка, двамата са пред разлъка, научи Avtora.com. След броени дни плеймейтката влиза в шестия сезон на „ Фермата “ с упоритостта да бъде финалист. Анита ще бъде затворена в стопанството дълго време, през което с Рачков няма да имат опция да се виждат. Според приятели на артиста обаче освен дистанцията ще ги разделя. Познавайки палавия и любвеобилен манталитет на хубавицата, приятелите на тв водещия подозират, че Анита ще залитне по някой от фермерите в риалити шоуто.

„ От продукцията са подготвени на всичко за рейтинг и нищо чудно да скалъпят гореща конспирация около Анита и някой от участниците. Със сигурност една спекулация сред гаджето на Рачков и мускулест мачо ще се отрази стремглаво на гледаемостта на шоуто “, разясняват в тв средите.

Самият Рачков също бил обезпокоен от решението на Анита да се впусне в предизвикването. Той бил срещу и се опитал да я разубеди, само че хонорарът, препоръчан от Иван и Андрей, надвил. Междувременно lupa.bg пресметна, че Анита Димитрова е единствено със 7 години по-голяма от сина на артиста, пресметна Lupa.bg. Знойната русокоска от Хасково е едвам на 21 лазарника, а Димитър Рачков-младши е на 14 години.

"Всички се чудим какво откри Митко в Анита, с изключение на външния тип. За какво ли си приказват, в случай че изобщо си приказват?! Имат голяма възрастова разлика и най-вероятно интелектуална пропаст между тях. Малко са случаите с благополучен край за такива връзки ", разясняват от обкръжението на артиста.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР