По-малко от година след издаването на биографията на съпруга й,

...
По-малко от година след издаването на биографията на съпруга й,
Коментари Харесай

Джейда Смит пише своя книга

По-малко от година след издаването на биографията на брачна половинка й, Джейда Смит също реши, че ще сътвори свои записки. За да ги прочетем ще би трябвало да изчакаме още една година. Точно до есента на 2023 година Но брачната половинка на Уил Смит ни дава обещание, че ще си заслужава чакането.

Каква е повода, стояща зад решението на Джейда? Изглежда, че страниците ще съдържат цялата истина и нищо друго с изключение на истината. Започвайки от това, което целият свят чака да научи, т.е. позицията й по повод на скандалния пестник.
 Румен Радев ще желае гаранции за въздушния суверенитет на консултациите за кабинет 14 окт 2022 | " На идните съвещания за образуване на държавно управление ще диря отговор какви решения оферират партиите...
За тези, които пропуснаха сцената, по време на церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ 2022, Уил Смит на водещия Крис Рок, който си бе направил неприятна смешка с заболяването на жена му. Последваха хиляди извинения и мнения в обществените мрежи. Според прессъобшението, представящо плана, който ще бъде оповестен в чужбина от Dey Street Books, Джейда желае да опише за „ комплицирания брак “, който продължава, със своите възходи и падения, към този момент 25 години.

За Уил това е втори брак, до момента в който за Джейда е първи. От техният съюз се раждат две чудесни деца – Джейдън и Уилоу, на 24 и 21 години. Те следват артистичните стъпки на родителите си, сред модата, музиката и киното.

„ People “ разказва новото редакторско начинание на актрисата като „ поредност от уроци, научени по време на мъчно, само че завладяващо пътешестване – влакче в увеселителен парк, което минава от бездната на депресията с мисли за самоубийство до върховете на преоткриване и празнуване на достоверната женска мощ. “

Тя ще стартира с нейния нетрадиционен генезис от Балтимор –  от щерка на двама наркомани до студентка по спектакъл – и ще продължи с паралелизъм в издигането към триумфа до влюбването и сватбата с Уил Смит, както и радостното посрещане на майчинството. Тя е на 26 години, когато, бременна, отива до олтара с Уил Смит. От изменничества до отворени любови, те постоянно са стигали до крайната точка на връзката си. Въпреки това техният съюз продължава и наподобява по-здрав от всеки път.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР