По-малко от две седмици след настъпването на 2022-ра година футболният

...
По-малко от две седмици след настъпването на 2022-ра година футболният
Коментари Харесай

Първото Ел Класико за 2022-ра: Реал спира Барса към голям шанс за трофей?

По-малко от две седмици след настъпването на 2022-ра година футболният последовател ще стане очевидец на първото за годината Ел Класико. Иначе казано - един от най-дългоочакваните конфликти по света - Реал Мадрид против Барселона . Двата тима се изправят един против различен в полуфинален мач за Суперкупата на Испания.
Финал преди финала за Суперкупата на Испания
Мачът ще се състои на най-големия стадион в Саудитска Арабия ( " Перлата " ) и ще стартира в 21:00 часа българско време, а спечелилият ще се изправи във финала против Атлетико (Мадрид) или Атлетик Билбао. Коефициентът на efbet водача в Ла Лига Реал да победи е 2,00, до момента в който за триумф в интерес на неубедителния Барселона е 3,85 (равенството е оценено на 3,80).

Барселона няма триумф в Ел Класико в пет следващи мача, а на всичкото от горната страна последните четири мача са извоювани от Реал. Любопитното е, че в три следващи " кралския клуб " побеждава каталунците, макар че позволява попадение в своята врата (последните им два мача са приключили при прецизен резултат 2:1 за " белия балет " ).

Коефициентът за прецизен резултат 2:1 в интерес на Реал в тази среща е 8,60. Ставката за над 3,5 попадения е 2,75, до момента в който за под 2,5 гола е 2,35. Съответно индикаторът за това и двата тима да съумеят да се разпишат в конфликта е 1,62, до момента в който за няма гол/гол е 2,45.



Обикновено страстите взимат връх в това кръвно съревнование, само че учудващо в последния им двубой от края на предходната година имаше единствено два картона. Това наподобява неуместно на общо 13-те за предходните им два мача един против различен, като измежду тях имаше и червен картон - на Каземиро.

Статичните положения ще бъдат положително оръжие, от което и двата тима могат да се възползват. В четири следващи мача сред Реал и Барселона има общо двуцифрен брой изпълнени корнери. Коефициентът ъгловите удари да са над 10,5 в тази среща е 2,40, до момента в който за под 9,5 е 1,90.
Сериозна голова опасност от Реал към Барселона
Най-голямата опасност за Шави и компания ще идва от намиращите се в чудесна форма Карим Бензема и Винисиус Жуниор. Каталунците пък ще се надяват нападателят Люк де Йонг да продължи възхода си и да се разпише още веднъж, като Мемфис Депай също е подготвен за игра.

Коефициентът на efbet за това Бензема да вкара когато и да е е 2,00, до момента в който за гол на Винисиус е 2,45. Съответно за попадение на Люк де Йонг е 3,50, до момента в който за това Депай да се регистрира с по този начин значимия гол във вратата на Реал е 3,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР