По-малко бизнес полети са били реализирани през март тази година

...
По-малко бизнес полети са били реализирани през март тази година
Коментари Харесай

Бизнес пътуванията намаляват

По-малко бизнес полети са били осъществени през март тази година в съпоставяне със същия месец на предходната, регистрират от организацията Wingx Advance. Техният брой за март е 66 700, което обаче е доста повече по отношение на февруари. На месечна база полетите от клас large jet са се нараснали с 2%, а тези на midsize jet и small jet са спаднали с 2% по отношение на данните от 2018 година

„ Общата интензивност на бизнес пътуванията пораства доста постепенно. През настоящата година растежът очевидно ще се забави изключително при реактивните самолети. Причината е значителният спад на така наречен периферни пазари, като Русия и Турция. Също по този начин въздействие оказва и намаляването на този тип полети при някои основни хъбове, като да вземем за пример Лондон, който претърпява времена на несигурност и спад на потребителската убеденост ", споделя Ричард Ко, ръководещ шеф на консултантската компания WingX.

През март се записва спад в броя на осъществените излитания от лондонските летища. Тези от летище „ Лутън” са намалели с 13%, а Фарнбъро – с 6%.

Най-висока интензивност при бизнес пътуванията през март е регистрирана в Испания. Положителна е динамичността и във Франция. Броят на полетите от Швейцария и Англия регистрира спад. По-малко през март по отношение на февруари са и чартърните бизнес полети от Германия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР