По-малкият брат на принцесата на Уелс Джеймс сподели трогателно съобщение

...
По-малкият брат на принцесата на Уелс Джеймс сподели трогателно съобщение
Коментари Харесай

Трогателно: Братът на Кейт показа подкрепата си към нея в битката с рака

По-малкият брат на принцесата на Уелс Джеймс показа прочувствено известие в подкрепа на сестра си в борбата й с рака. 

42-годишната принцеса на Уелс разгласи, че е подложена на курс по превантивна химиотерапия след сполучливата коремна интервенция през януари. 

36-годишният Джеймс показа фотография в Instagram от детството им с принцесата, като написа: „ През годините изкачихме доста планини дружно. Като семейство ще изкачим и тази. “ 
                             

Кралските почитатели бързо реагираха, като показаха по какъв начин предприемачът Джеймс в този момент ще поддържа Кейт по същия метод, по който тя беше до него в борбите му с депресията. 

 „ Уау, каква прелестна обява...тя има толкоз подкрепящо семейство! Не се колебая, че нашата обичана принцеса ще премине през това и скоро ще се излекува от рак “ , написа кралски почитател. 

Джеймс към този момент е приказвал за това по какъв начин Кейт, дружно с родителите му и сестра му Пипа, са се събрали, с цел да му оказват помощ да преодолее клиничната меланхолия. „ Имах огромен шанс, че те пожелаха да се включат и схванаха, че това е развой, а няма бързо решение “ , сподели той. 
                             

 „ И разбирането, че методът, по който работи моят разум, може да се разграничава от техния или на други хора, е в действителност значима част, тъй като това беше развой както за мен, по този начин и за тях, и мисля, че като семейство израснахме от това ” , добави Джеймс. 

Сега е ред на Кейт да разчита на семейство Мидълтън за поддръжка. Нейните родители Карол и Майкъл,  дружно с Пипа и Джеймс, поддържат възобновяване на кралската персона в нейния дом в Уиндзор, който е покрай личните им домове. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР