По-малкият брат на принцеса Даяна призна, че е бил сексуално

...
По-малкият брат на принцеса Даяна призна, че е бил сексуално
Коментари Харесай

Малкият брат на принцеса Даяна бил сексуално малтретиран като малък

По-малкият брат на принцеса Даяна призна, че е бил полово измъчван още като дете, до момента в който е учил в пансион. В фрагмент от записките си, които ще бъдат оповестени идната седмица, Ърл Спенсър разкрива, че жена от личния състав в частния интернат “Мейдуел Хол ”, Нортхемптъншир, го била набелязала през 70-те години.

Сега, на 59, той твърди, че насилието е почнало, когато е бил единствено на 11 година Спенсър учи в интерната на възраст сред 8 и 13 години.

От “Мейдуел Хол ” разясниха, че е “отрезвяващо ” да научат за прекарванията на техния ученик. В публично изказване оттова допълват, че обвиняванията в полово принуждение са били към “служител, назначен от локалните управляващи ”.

В новата си книга “Много частно учебно заведение ” Ърл Спенсър разказва въпросната служителка като “ненаситна педофилка ”, която е малтретирала него и други млади момчета в леглата им в общежитието през нощта, и в същото време ги е оформяла като персони. По негови думи насилието постоянно включвало френски целувки и докосвания, разкрива “Дейли мейл ”, който се снабди по-рано с записките. Спенсър разказва прекараните години в интерната като “абсолютно адско преживяване ”.

Според него служителката към този момент живее в чужбина или е умряла. В записките си той споделя също за тогавашния шеф на учебното заведение Джон Порч. Малкият брат на Даяна си спомня, че той е нанасял “брутални побои ” и има вяра, че даже е получил “сексуално наслаждение от насилието ”. Порч умря през 2022 година

В изказване до английския таблоид от “Мейдуел Хол ” споделиха, че е мъчно да се чете за практики, които по това време се считали за естествени и допустими. “Почти всеки аспект от учебния живот се е развил доста от 1970 година насам. В основата на измененията е отбраната на децата и насърчаването на тяхното богатство ”, показаха още от учебното заведение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР