По лошия и крив път е поел внукът на известния

...
По лошия и крив път е поел внукът на известния
Коментари Харесай

МВР на крак! Внукът на Стойне Манолов с белезници – разбил апартамент

По неприятния и крив път е поел внукът на известния строителен бизнесмен Стойне Манолов. Той е прочут на необятната аудитория с това, че до скоро притежаваше футболния тим “Царско село ”, и попада под прожекторите най-много в качеството си на състезателен необут от втородивизионната лига.

 

Синковецът на огромната му дъщеря е бил гепен от ченгетата по какъв начин разрушава входни порти дружно с тайфа крадливи копеленца, издадоха наши информатори от Министерство на вътрешните работи.

 

Полицията била по следите на тийнейджърското ОПГ повече от половин година и на мушката им попаднал внукът на Стойне, чийто телефонен номер участвал в скришен чат в Телеграм. Там незаконната тайфа възнамерявала набезите си. Малкият драговолно се включвал със препоръки, давал ум по какъв начин тъкмо да се проникне в набелязания парцел и пращал предложения за закупуване на заглушителна техника.

 

От въпросния чат ченгетата разкрили и че мамините синчета си поръчвали дрога от квартален дилър, която след това шмъркали или препродавали на други малолетни пропадняци.

 

Преди дни полицията хванала на шаблон членове на бандата до момента в който тършуват в непознат парцел. Сред арестуваните бил и внукът на Манолов, който бил снабден с маска и ръкавици и оборудван със специфични шперцове, секретни ключове и техника за блокиране на СОТ.

 

Той и аверчетата му били закопчани на място, натикани в патрулка и оставени да пренощуват в следствения арест, прецизират източниците ни от “6-ти Септември ”.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Стойне Манолов внук ОПГ строителен предприемач
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР