По-красивата половинка от вече бившата двойка Дани и Дени от

...
По-красивата половинка от вече бившата двойка Дани и Дени от
Коментари Харесай

Дени от Един за друг заби известен актьор СНИМКА

По-красивата половинка от към този момент някогашната двойка Дани и Дени от " Един за различен " към този момент се радва на нова обич. Блондинката се раздели с приятеля си малко откакто излязоха от шоуто за влюбени и очевидно още веднъж е подготвена да се отдаде на романтика.

Красавицата, която е внучка на легендата на " Левски " Стефан Стайков-Заека, си има ново гадже. Ослепителната златокоска се хваща с обещаващия артист Стефан Попов-Чефо. Младежът нашумя с ролята си на Кристиян в тв сериала " Ние, нашите и вашите ". Чефо е бил част и от екипа на Жоро Любенов в Българска национална телевизия, където се изявява като кореспондент.



Дени и Чефо разкриха за връзката си напълно неотдавна. Двойката оповести в обществените мрежи, че към този момент е дружно. Те непрекъснато споделят фрагменти по какъв начин се забавляват измежду природата и употребяват всеки свободен ден, с цел да пътуват, написа bgdnes.bg. И двамата са запалени по планината и се пробват да са в гората непрекъснато.

Те демонстрираха фотоси от пътуването и изкачването на връх Мальовица. А седмица по-късно посетиха водопад Рилска Скакавица наоколо до Сапарева баня.

" Много сте готини. Отивате си ужасно доста ", гласят мненията под снимки на новоизлюпената двойка.

Дени се раздели с Дани малко след края на сантименталното шоу " Един за различен ". Двойката бе обичана на множеството фенове. А за Дени и Дани се говореше, че тъкмо един за различен. Оказва се, че нещата във връзката им не са розови и малко след края на шоуто двамата се разделят.

Слухът за краха на любовта им се върти из мрежата още от лятото. Причината - мадамата липсва от сватбата на друга двойка от шоуто - Станимир и Тина. На церемонията участва единствено Дани, което удостовери слуховете, че двамата с Дени към този момент не са дружно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР