По какво се различава богатият човек от този, който просто

...
По какво се различава богатият човек от този, който просто
Коментари Харесай

Защо по-лесно харчите пари, отколкото ги печелите?

По какво се разграничава богатият човек от този, който просто печели пари?

В какви случаи визуализацията е безусловно безполезна? Защо парите не всеки път носят благополучие? Защо „ принадлежности за придобиване на благосъстояние “ не работят и за какво основният зложелател по пътя към задачата е личното ни подсъзнание…

Някои хора пропиляват живота си в гонене на дадена цел, само че в последна сметка не реализират благополучие. Има няколко момента, които изясняват за какво се случва така…

Парите не са самоцел за вас

Някой работи на минимална отплата по през целия ден, различен с лекост основава благосъстояние. Разликата е, че единият се труди поради заплатата, а другият – поради световна задача.

Обикновено, когато се наема човек за дадена работа, му се предлага минимално заплащане. Но в случай че неговите ръководители виждат, че той влага душата си в това, което прави, самоуверено може да му се заплати и 10 пъти повече. Това шокира, само че в това време ни учи да мислим за освен това от парите.

Не си позволявате всичко

Оказва се, че колкото повече човек си разрешава, толкоз повече хрумвания му идват, пари, сила за покупко-продажби и за нови планове. И работата не е единствено в това кое такси ще изберете, с цел да се приберете вкъщи. Може да ви доставя наслаждение и пътуването с публичния превоз – тогава самоуверено се качвайте на рейса. Важно е да умеете да чувате личните си стремежи и да не се отказвате да ги реализирате.

Отделяте за „ черни дни “

Самото разбиране за заделяне на пари при положение на заболяване, тежка загуба и така нататък не е вдъхновяващо.

Постоянно сте под стрес

Началникът бави заплатата ви. Никой не се преценява с мнението ви. Но по някаква причина всеки ден бързате за работа и се стараете да угодите на всички. Или пък сте постигнали триумф, вашата компания се развива, само че сте в непрекъснат стрес поради вложения, заеми, рутинни задания.

Чувствате се непознати измежду съумелите

Мнозина се считат за недостойни за парите. Влезте в безценен магазин на известна марка, разходете се и си дайте сметка какви усеща изпитвате. Ако ви е удобно, уверени сте, че тези движимости са основани за вас, всичко е наред. Много хора желаят да се са невидими, да избягат – това е деструктивно положение. Ако осъзнавате личната си полезност, чувствате се уверени и спокойни, хората ще желаят да поддържат връзка с вас и парите също няма да закъснеят.

Инструменти, които не работят

Колко пъти сте чували, че благополучието би трябвало да се пресъздава. Да си представяте луксозна къща и по какъв начин карате безценен автомобил. Всичко това не
работи, в случай че се отчайвате и непрекъснато водите битка със самите себе си.

Парите идват в сходство с вашето положение. И то би трябвало да е кралско още преди да започнете да печелите милиони. Да се обличате с най-хубавите облекла, да се глезите като дете. Между огромната, само че невкусна торта и дребния френски десерт да избирате второто.

Инвестициите в положение, когато икономисвате от значимите неща, също не работят. Чували сте израза „ Богатите също плачат “. Не плачат единствено „ състоятелните “.

Хора с пари, само че без положение

Спечелилият на лотария 3,1 млн. $ Уили Хърт за две години се развежда, губи децата си и харчи облагата за неразрешени субстанции и правосъдни каузи.

Стив Джобс е покосен от смъртоносно заболяване и оставя след себе си знаменит артикул. Той е талантлив основател, само че не мисли за себе си – дава повече, в сравнение с получава.

В същото време, има доста образци, когато хората са щастливи и умножават положението си. Например милиардерът Чарлз Кох е щастливо
женен, провел е благотворителен фонд за хора на изкуството и се занимава с творчество.

Състоятелният човек цени комфорта, тъй като знае, че движимостите са основани за негово богатство. Той не усеща виновност, когато получава дарове и похвали. Неговата „ зона на комфорт “ са благополучието и признанието на близките. Той е пълностоен и може да споделя с другите сила, пари, благополучие.

Как да спечелите задоволително

Вслушвайте се в себе си. Дали се занимавате с това, което обичате, или живеете живот, фиктивен от роднините и обществото.

Осъзнайте същинските си потребности. Ако за щастието ви е нужно да изглеждате красиви, влагайте пари във външността си.

Трябва да имате световна задача и да носите изгода на света с дейностите си. Не можете да давате, в случай че сте ядосани и обезсилени. Но щом сте удовлетворени от живота си, автоматизирано се появява предпочитание да споделяте.

И най-после, в никакъв случай не забравяйте, че умноженото по нула дава нула.

Инфо: moneycharm.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР