По искане на Районната прокуратура в Кюстендил съдът днес взе

...
По искане на Районната прокуратура в Кюстендил съдът днес взе
Коментари Харесай

Оставиха в ареста непълнолетни мигранти, опитали да преминат незаконно границата в района на ГКПП Гюешево

По искане на Районната прокуратура в Кюстендил съдът през днешния ден взе ограничения за неотклонение " задържане под стража " по отношение на трима души,  обвинени за опит за нелегално прекосяване през границата на страната, оповестиха от Апелативната прокуратура в София. Служителите на " Гранична полиция " са заловили тримата задгранични жители през вчерашния ден, при опита им да излязат през границата на България за Република Северна Македония.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1450
Мигрантите са декларирали, че са от Мароко и са малолетни, на възраст сред 16 и 17 години.

По случая са формирани бързи производства под надзора на Районната прокуратура в Кюстендил. Постановленията за привличане в качеството на обвинени на мигрантите са предявени в наличието на служебни бранители, преводач и контрольор от Детска педагогическа стая към районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Кюстендил, прецизираха от прокуратурата.

Преди две седмици Районният съд в Кюстендил взе ограничения за неотклонение " задържане под стража " във връзка с трима души, жители на Афганистан, създали опит да излязат от страната през границата с Република Сърбия, припомниха от съда в Кюстендил. Тримата непознати жители също се показаха като малолетни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР