По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил, съдът взе мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил, съдът взе мярка
Коментари Харесай

Обвиняем за умишлено убийство на мъж в Кюстендил остава в ареста

По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил, съдът взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на И.К. (на 49 години), притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане за осъществено ликвидиране – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

В хода на следствието са събрани доказателства за виновността на И.К. в умишленото ликвидиране на 56-годишния Л.К. Деянието е осъществено в апартамент в жилищен блок в кв. " Запад " в Кюстендил. Убийството е станало на неопределена дата през ноември, споделиха за Българска телеграфна агенция от съда в Кюстендил.

Проведени са разпити на очевидци, оглед на местопрестъпление, следствен опит. От справката за съдимост е видно, че обвиненият е осъждан, включително и за закононарушение против личността – причиняване на две междинни телесни повреди. Според Окръжния съд в Кюстендил е налице е действителна заплаха 49-годишният мъж да се укрие.

Деянието съставлява тежко съзнателно закононарушение по смисъла на Наказателния кодекс, за което законът планува наказване " отнемане от независимост " за период от 10 до 20 години. Разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР