По инициатива на германската страна се е провел телефонен разговор

...
По инициатива на германската страна се е провел телефонен разговор
Коментари Харесай

Путин: По време на преговорите украинската страна поставя нереалистични искания

По самодейност на немската страна се е провел телефонен диалог сред съветския президент Владимир Путин и немския федерален канцлер Олаф Шолц, оповестяват от пресслужбата на Кремъл, предава организация „ Интерфакс “.

По време на диалога Путин назова нереалистични настояванията, сложени на договарянията от украинската страна.

„ Обсъждането на обстановката към Украйна продължава “, се споделя в изказването. Според пресслужбата, Путин е изложил оценките си за хода на настоящите договаряния сред съветски и украински представители във видео формат.

„ Беше маркирано, че киевският режим се пробва по всевъзможен метод да забави преговорния развой, като предлага все по-нереалистични оферти. Въпреки това съветската страна е подготвена да продължи търсенето на решения в сходство с добре познатите си кардинални подходи “, се споделя още в известието.

По време на диалога, както се оповестява на пресслужбата, Путин „ притегли вниманието към ракетните офанзиви на украинските сили за сигурност по жилищните региони на Донецк и Макеевка, които доведоха до огромни жертви, тези военни закононарушения бяха пренебрегнати на Запад “.

„ Беше маркирано, че съветските въоръжени сили вършат всичко допустимо, с цел да спасят живота на цивилни, в това число посредством образуване на безвредни коридори за излизане на популацията от градовете във военната зона. Така на 17 март вследствие на филантропична интервенция в Мариупол, към 43 000 души бяха евакуирани “, се споделя в изказването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР