По инициатива на борда на директорите на МБАЛ Благоевград днес

...
По инициатива на борда на директорите на МБАЛ Благоевград днес
Коментари Харесай

След съвещание в МБАЛ Благоевград: На 9 февруари от МЗ обявяват името на новия управител

По самодейност на борда на шефовете на МБАЛ Благоевград през днешния ден се състоя заседание сред краткотрайния шеф и член на директорския ръб на болничното заведение М. Симеонова и шефовете на отделения в здравното заведение. Целта на срещата беше да се сведе до знанието на лекарите, кои са двете съществени кандидатури за поста и да бъдат известени, че до прознасяне на здравното министерство ръководството на болничното заведение остава без смяна.

Начело остава юрист Магдалена Симеонова, заместител по лечебната част доктор Д. Димитров. Предложените доктор Михаил Спасов и доктор Кондев ще би трябвало да изчакат решението на министър Хинков, а то щяло да пристигна най-късно до 9 февруари, след разискване на всички кандидатури. Гастроентерологът доктор Михаил Спасов работи в болниа Пулс и беше претендент за консултант от листата на " Продължаваме промяната ", доктор Румен Кондев бе претендент за народен представител и претендент за кмет на Разлог на последните локални избори.

В момента управлява Вътрешно поделение на болничното заведение. Не се изключва вероятността да се появят и нови кандидатури, които да доближат до здравния министър и да има изненада. Засега обаче това са главните кандидати за поста, който бе овакантен след неочакваната гибел на др Огнян Митев.

П.Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР