По-голямото желание за победа бе в основата на победата над

...
По-голямото желание за победа бе в основата на победата над
Коментари Харесай

Хубчев: Желаехме повече победата и успяхме

По-голямото предпочитание за победа бе в основата на успеха над Локомотив (Пд). Това разяснява треньора на Левски Петър Хубчев след успеха с 1:0 над носителя на купата на България. Двубоят бе от седмия кръг на efbet Лига.

" Хареса ми желанието. Аз виждам с други очила, само че несъмнено имахме по-голямо предпочитание за трите тчки, които бяха ужасно скъпи. Въобще не съм се и замислял за последващи или предни мачове. Подготвяхме се единствено за този дуел. Имахме повече предпочитание, аз по този начин го видях. Но видях и недостатъци, няма какво да крием и ще ги кажем в съблекалнята. Смените бяха тактически и една - просто с цел да забавим малко времето, а и самият футболист към този момент изчерпваше силите си ", приключи Хубчев.

Според треньора на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович загубата е била плод на неточност позволена от неговите футболисти. 
" Оставяхме хора да се обръщат с лице към нашата врата, полузащитниците също не затваряха пространството, допуснахме неточност и ни вкараха гол. Понякога върви, а различен път не се получава. Опитвахме да ограничим Левски, само че не пресирахме високо. Не знам дали нямахме ден, или момчетата не схванаха какво желая. Има такива мачове, няма какво да създадем. Трябва да гледаме напред към дербито, а не обратно. Този ден желая да го не помни допустимо най-бързо. От на следващия ден започваме да работим за срещата с Ботев и желаеме да играем мощно пред нашите почитатели. В последните 15-20 минути кой тим имаше благоприятни условия и кой притесняваше другия? Имахме сили. В някои моменти физическата подготовка няма никакво значение ", сподели Акрапович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР