По-голямата част от традициите за добър и лош късмет зависят

...
По-голямата част от традициите за добър и лош късмет зависят
Коментари Харесай

Кои са щастливите и неподходящи месеци през 2023 г. за сключване на брак?

По-голямата част от традициите за добър и неприятен шанс зависят от рождените дати и зодиакалните години на вашите сътрудници, има някои общи правила, които можете да увеличите, с цел да си осигурите по-добър късмет да живеете дълго и щастливо.

Вашият шанс зависи повече от зодиакалната година, в която сте родени, тъй че щастливите месеци и годините на всеки са разнообразни. Например, в случай че сте Петел, най-добре е да избегнете брака през 2023 година, годината на Заека, който е против Петела, и вместо това да се ожените през 2024 година. Високосните месеци, които значат триумф и обилие, се смятат за късметлии за сватбени тържества. През 2023 година лунният високосен месец ще продължи от 22 март до 19 април.

Най-щастливите цифри за идната година са шест, осем и девет. Осем символизира благосъстоянието, девет значи безкрайност и честност, а шест значи деликатност и мекост. Четири, което значи злощастие, не е положително и би трябвало да се избегне при избор за сватба. Докато осми август, да вземем за пример, ще се смята за доста щастлива дата за женитба. Можете също по този начин да съберете всички цифри (02/01/23), тъй че да са равни на осем.

Годината на Заека настава на 22 януари 2023 година, носейки със себе си си положителни вести - годините на заека значат мир и вяра. Тези години са изключително положителни за съвместими знаци като кози, кучета, свине и маймуни и изключително неприятни за змии, петли и зайци.

Месеците май, август, октомври и ноември се считат за най-щастливите месеци за подписване на брак през 2023 година и още  числата 2, 8, 13, 14, 17, 20, 25 и 29. Втори октомври би била изключително щастлива дата, защото когато съберете всички цифри в датата - 10/2/23 - те дават осем.

Ако имате проблеми с намирането на щастливите данни, които са съвместими със зодиакалната година на вас и колегата ви. Просто изчакайте до 2024 година - годината на Дракона се счита за най-щастливата от всички до в този момент!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР