По-голямата част от известните личности предпочитат да държат личния си

...
По-голямата част от известните личности предпочитат да държат личния си
Коментари Харесай

След тайната сватба - кой е съпругът на Аня Тейлър-Джой

По-голямата част от известните персони избират да държат персоналния си живот в загадка, с цел да не им се бъркат хората доста. Но от време на време това не се получава.
 Наградите БАФТА, Кейт Мидълтън, Аня Тейлър Джой, Кейт Бланшет, Флорънс Пю и най-забележителните тоалети
Стари рокли и метал - най-интересните тоалети от БАФТА

И без изненади при мъжете

Така да вземем за пример от папарашки фотоси разбрахме, че през уикенда  Аня Тейлър-Джой и Малкъм Макрей са се оженили. Церемонията се е състояла във Венеция, като на нея са участвали и някои известни персони. 

Като цяло двамата не разкриват доста детайлности към връзката си, само че знаем, че са се срещнали през 2021 година на премиерата на The Queen`s Gambit. Година по-късно направиха формалния си дебют като двойка, появявайки се на празненството след Оскарите.
 Снимка 636364

Месец по-късно Аня Тейлър-Джой и Малкъм Макрей още веднъж бяха дружно на аления килим, само че този път на кино лентата " Викингът ", когато даже размениха целувка. През април 2022 година пред Vogue Англия актрисата разкри, че в лицето на музиканта най-накрая е намерила човек, с който могат да седят един до различен в тишина и да четат.

Малкъм Макрей несъмнено не е толкоз известен, колкото е актрисата. Той е част от рок бандата More*, в която си партнира с Кейн Ритчот. Макрей може да свири на пиано, китара и също по този начин да пее.
 Снимка 636363

Първият си EP албум - 1/2 - издадоха през 2020 година, а вторият - 2/2, година по-късно, написа People. Според описанието на групата в Spotify, Малкъм Макрей се е преместил от Алабама в Лос Анджелис по обич. Но не е ясно по кое време тъкмо е качено това изложение, тъй че не знаем дали тази въпросна обич е именно Аня Тейлър-Джой.
 Аня Тейлър-Джой и Малкъм Макрей публично са семейство - какво знаем за сватбата им
Аня Тейлър-Джой е към този момент омъжена жена

Актрисата има с какво да се похвали

По всяка възможност обаче не става дума за актрисата, тъй като в описанието се добавя, че тази връзка се е оказала неуспех.  " Really Want to See You Again " е песента, която Макрей твърди, че е написал и посветил на актрисата единствено два дни откакто я е видял за първи път.

През април 2021 година в изявление за Vanity Fair Аня Тейлър-Джой разкрива, че през 2019 година, тъкмо преди началото на фотосите на кино лентата " Ема ", е претърпяла доста тежка разлъка, която я е раздрусала радикално. Тогава обаче актрисата не посочи с кого и била във връзка.
 Коя е Йелена Джокович - брачната половинка на тенисиста Новак Джокович
Какво знаем за Йелена - дамата до Новак Джокович

Една обич, на която даже компликациите и дистанцията не могат да попречат

Интересното е, че Макрей и Тейлър-Джой честват рожден ден на една и съща дата - 16 април. Разликата е, че музикантът е роден през 1994 година, а актрисата през 1996 година Засега може и да не мислят за деца, само че от предходната година се грижат за котка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР