По-голямата част на деня ще бъде обхваната от благотворното влияние

...
По-голямата част на деня ще бъде обхваната от благотворното влияние
Коментари Харесай

Луната и Слънцето образуват тригон в земните знаци, идва нова любов

По-голямата част на деня ще бъде обхваната от благотворното въздействие на тригонът сред двете светила. Това е доста удобен пренос, защото ни отпуска прочувствено, душевен и физически. Много от нас ще се усещат по-уверени и по-щастливи в кожата си. Създава прочувствен и душевен баланс, вътрешната естетика нараства и връзките и взаимното съгласие с другите се усъвършенстват.

Нашите физически тела са по-настроени към сигналите, които нашето схващане изпраща, което ни разрешава да проявим волята и личността си по-лесно от нормално.

Разногласията, които нормално пораждат сред нашето схващане и нашето подсъзнание, сред разсъдък и страсти, ще намалеят.

 жена

Действието на този аспект ще благоприятства както връзките, по този начин и работата, както ще въздейства и върху общото въодушевление. Хората ще се усещат по-оживени и в приповдигнато въодушевление. По отношение на здравето също работи удобно.

Тригонът сред Слънцето и Луната основава чувство за успокоение, което значи, че това е идеалното време за съдействие и основаване на нови другари. Днес вътрешен глас и схващане работят дружно, което е добре за виновните каузи. Слънчевата сила прави същинските цели в живота по-ясни и дава запаси за постигането им.

Животът ще бъде по-весел и страстите ще бъдат доста откровени, което допуска за съгласие с всички. Подходящо време е да поискате услуги и да деянията интерес към нови неща, тъй като доста хора в този момент ще се радват повече на живота си.

 жена

Аспектът Слънце-Луна прави хората по-разбиращи, по-лесно договарящи и способни да завоюват любовта на другите. Успехът обаче значително зависи от това по какъв начин можете да се възползвате от опциите, които предстоят.

Хармонията на Луната и Слънцето усъвършенства връзките с противоположния пол. Благоприятно е за нови контакти. Носи нови благоприятни условия, идващи извън. Който желае да завладее сърцето на избран човек, би трябвало да работи в тази посока, до момента в който Луната е в тригон на Слънцето. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР