По-големи бяха очакванията от кризисния щаб на служебното правителство. Трябва

...
По-големи бяха очакванията от кризисния щаб на служебното правителство. Трябва
Коментари Харесай

ПП: Може да се провали офертата за седемте танкера

" По-големи бяха упованията от спешния щаб на служебното държавно управление. Трябва да се търсят решения, базиране на дълготрайни решения с търговци и производители на природен газ, с обвързваща оферта ". За това настоя някогашният ръководител на Комисията по енергетика в 47 Народно заседание от квотата на " Продължаваме промяната " Радослав Рибарски пред БиТиВи.

Офертата за седемте танкера ще бъде провалена, в случай че до 19 август не бъде доказана към доставчика. При това търсене на газ в Европа, никой няма да ни чака да мислим още една седмица, посочи Рибарски, съгласно коготопреговори с " Газпром " в този вид не би трябвало да се водят.

Рибарски изясни, че в този момент всичко се вижда, че в интерконектора с Гърция всичко е приключено. В интерконектора има природен газ и може да бъде употребен , посочи той. За Политическа партия планът с Гърция е бил главен, напредъкът се виждал и за някогашните ръководещи планът е приключен чисто писмено.

Политическа партия не са взели дефинитивно решение по какъв начин ще се явят на предварителните избори на 2 октомври. Предстои решението да бъде взето идната седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР