По гласуването на актуализацията на бюджета ще си проличи кои

...
По гласуването на актуализацията на бюджета ще си проличи кои
Коментари Харесай

Радев: По гласуването на актуализацията ще проличи кои партии работят за гражданите и кои - за себе си |

" По гласуването на актуализацията на бюджета ще си проличи кои партии работят за жителите и кои - за себе си ", съобщи президентът Румен Радев на фона на и идните през днешния ден съвещания с Демократична България, Движение за права и свободи и ИБГНИ.

Радев разяснява и опцията за обвързване на гласуването на актуализацията с връчването на третия мандат, за което. 

Според него " ще е извънредно безконтролно, в случай че и този парламент не сформира държавно управление и не актуализира бюджета ". 

Радев съобщи още, че в случай че това се случи, идващият длъжностен кабинет ще бъде с " вързани ръце по време на рецесия ".

Президентът разяснява и проблема с вероятното двойно поданство на икономическия министър Кирил Петков. Според него офанзивите против служебните министри се дължат на това, че назначеното от него държавно управление е засегнало ползите на мафията.

" Атаката против министъра на стопанската система Кирил Петков цели да обезсмисли и да сложи под въпрос легитимността на всички актове на служебния кабинет ", съобщи Радев и добави, че офанзивата идва от " корупционери, които желаят да върнат часовника обратно ".

Той уточни още, че би трябвало да се изчака решението на Конституционния съд, преди изборът на Петков за министър да бъде избран като противозаконен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР