По думите на министъра на правосъдието Надежда Йорданова увеличението ще

...
По думите на министъра на правосъдието Надежда Йорданова увеличението ще
Коментари Харесай

Правосъдният министър и служителите на затворите си стиснаха ръцете за заплатите, но протестът остава

По думите на министъра на правораздаването Надежда Йорданова нарастването ще е диференцирано, а с какъв брой тъкмо следва да стане ясно, откакто бъдат подготвени плановете във Финансовото министерство.

Предвидена е още и метаморфоза на работата в системата на пандизите. Въпреки това обаче част от синдикалните организации ще излязат тази неделя на националния митинг на бранш сигурност.

„ След като сме подготвени с предлагането за по-ефективна работа, ще има и надлежно нарастване на заплатите. Като съответните цифри ще бъдат сметнати благодарение на Министерството на финансите. Заделен запас има “, сподели Йорданова, представена от Българска национална телевизия.

„ Протест на Синдикат на чиновниците на пандизите на 12-и от 12.00 часа пред постройката на Министерството на правораздаването ще има. В същото време одобрявам предлагането на правосъдното министерство за присъединяване в разискването на проекта за метаморфоза на работата, с оглед постигането на нашето искане за нарастване на работните заплати “, сподели секретарят на Синдикат на чиновниците в пандизите Цветан Михайлов.

„ Ние се съобразяваме с различен профсъюз от Министерство на вътрешните работи, т.е. не че се съобразяваме, само че търсим тяхното мнение. Ние все още не намираме съображение да излизаме на каквито и да било митинги “, съобщи Иван Иванов от Сдружение на синдикатите в Министерството на правораздаването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР