По думите на жената медиците дори не са му измерили

...
По думите на жената медиците дори не са му измерили
Коментари Харесай

Веселин Георгиев Почина Внезапно След Работа! Роднините Винят Медиците!

По думите на дамата медиците даже не са му измерили кръвното. Имали проблеми да го занесат до колата за спешна помощ, тъй като е цялостен. Повикали пожарникари на помощ, които го изнесли на платнище.

Виолета Василева видяла, че са го хвърлили на една страна в колата за спешна помощ. разрешили ѝ в началото да се качи при него.

Не съумели да възпламенят незабавно колата на Спешната помощ, пожарникарите я бутали, с цел да тръгне. При потеглянето Веселин се обърнал по лице.

Не можеше да диша и помолих да го извърнат, описа майката. Свалили я от колата за спешна помощ по средата на пътя. Тя съумяла да стигне с друго транспортно средство до болничното заведение. Там я попитали дали носи персоналната карта на сина си, тя я предала и тогава ѝ споделили: " Ами той умря ".

Жената не знае дали Веселин е умрял в колата за спешна помощ или по-късно. Твърди, че в смъртния му акт няма час и място. В документа написа, че 28-годишният мъж е умрял от инсулт.

Прокуратурата е образувала следствено дело. Предстои съдебномедицинска експертиза и разпит на медиците, които са придружавали мъжа в колата за спешна помощ, както и на персоналния му доктор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР