По думите на градския прокурор, според свидетелски показания през последните

...
По думите на градския прокурор, според свидетелски показания през последните
Коментари Харесай

По-Страшно От Хорър! Вижте Какво Разкриха Току-Що За Убийството На Калина! Извергът Я Е

По думите на градския прокурор, съгласно свидетелски показания през последните дни е имало няколко недоразумения сред двамата и евентуално Калина е поискала да прекратят връзките си.

" Вчера сред 17 и 18.30 ч. младият мъж, причинител на убийството, се е свързал с татко си и с негови другари по телефона със смс-си и от тях е станало ясно на всички тях, че жертвата е убита, среща се в жилището и причинителят на действието е подхванал дейности, целящи неговото пострадване и по-скоро причиняване на гибел, като е споделил, че си е прерязал вените и кръвта тече. Сигналът е получен в Министерство на вътрешните работи и от татко му и от негова другарка ", изясни Емилия Русинова.

На място незабавно са изпратени екипи на Спешна помощ, полицията и пожарната, които са срязали входната врата на жилището, с цел да влязат, защото е била заключена.

Калина е открита на дивана в хола гола, облеклата са били разхвърляни, а в жилището са открити празни бутилки от алкохол и безалкохолни. Васил е бил в прилежащата стая, лежал на леглото и е бил гол до кръста. Той се е опитал да се самоубие с газов револвер.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Георги Хаджиев добави, че най-вероятният претекст за убийството е ревнивост.

" Конкретният мотив за ревността, е че тя е получила смс, до момента в който са били у дома, с който той е желал да се запознае. Отказано му е и по-късно към този момент фактическата конюнктура следва да се обяснява ", разяснява той. По думите му досега не са постъпвали данни за домашно принуждение по отношение на жертвата.

Комисар Хаджиев сподели още, че килърът е изцяло съответен и няма съществени пострадвания, само че не си спомня по какъв начин е умъртвил приятелката си. Според шефа на столичната полиция убийството е било осъществено непринудено.

На брифинга стана ясно още, че Васил Василев се е опитвал да се самоубие и преди. Поводът за това е бил още веднъж евентуална разлъка сред него и предходна другарка.

" Бащата на причинителя загатва, че преди към 5 години при разлъка с приятелката си, още веднъж е правил опити да се самоубива. Аз си го изяснявам, че става дума за един неустойчив човек ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Емилия Русинова обясни, че тогава Васил е имал среща с психолози.

" Но всичко това не се развива на територията на България и по делото няма медицински документи, които да откриват какво е било положението му. От данните по делото не са му били предписани медикаменти ", уточни градският прокурор на София.

Русинова още веднъж се базира на свидетелски показания, съгласно които 23-годишният Васил бил е доста прочувствен и много смутен, след драматичен случай, който се е случил в фамилията му преди няколко месеца.

Младият мъж към този момент е изписан от " Пирогов " и е отведен за разпит. Повдигнато му е обвиняване в ликвидиране и той ще остане в ареста за 72 часа, след което прокуратурата ще изиска от съда налагане на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

По делото са назначени голям брой експертизи, следва да се откри дали има използвани наркотични субстанции.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР