По думите му давността е най-големият приятел на престъпността. Бившият

...
По думите му давността е най-големият приятел на престъпността. Бившият
Коментари Харесай

Иван Брегов: Клановете в правосъдието могат да унищожат живота на...

По думите му отминалостта е най-големият другар на престъпността. " Бившият основен прокурор приказва по метод, посредством който да заобиколи изясняване на събитията, прави намеци и политически заигравки - много незадълбочено държание.

 

Опитва се да се изкара жертва на системата. По смирение беше комплициран отпред на прокуратурата, беше преценено, че е комфортен. След това му гласоподаваха избор на съмнение, което беше унизително, само че по този начин би трябвало да се отнасят с всеки, който е комфортен някого ", счита той.

 

От своя страна Теодор Славев, старши анализатор в Института за правни начинания, показа, че Гешев към този момент е политик и неговите тези би трябвало да се пречупват през този ракурс. " Той знае какво се случва в правосъдната власт, наясно е с всички " мръсни " секрети.

 

Не го одобряват съществено в хипотетичната му битка с престъпността. Можеше да опише каквото знае. Надявам се да изясни за Нотариуса и Пепи Еврото. Нямаме гаранции за отчетна прокуратура, която с необятните си пълномощия е свършила нещо положително за България ", акцентира той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР