По-добре не говори много и не давай прогнози, че ще

...
По-добре не говори много и не давай прогнози, че ще
Коментари Харесай

Машината за мръсни поръчки Би Ти Ви и Петър Бакърджиев пак се изложиха!

По-добре не приказва доста и не давай прогнози, че ще станеш за срам. Така направи журналистът от Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Вчера сутринта той самоуверено съобщи в ефир, че Лудогорец няма шансове против Хофенхайм в мача от Лига Европа.

Днес обаче Бакърджиев гузно мълчеше и не обели и дума за „ великото си предсказване ”. Шампионите на България демонстрираха темперамент и обърнаха немски отбор от 0:1 до 2:1, печелейки първа победа в груповата фаза на шампионата за сезона. И не се изложиха.

Бакърджиев по същия метод се беше изказал неопитен и за националите. Да, колкото и да не сме случили на потомство, нашите съумяха да запишат значими домашен победи над Холандия през март и над Швеция в края на август. Особено скъпа бе тази срещи скандинавците, откакто половин век не знаехме какво е да триумфираш против тях. И също не се изложиха.

Изложиха се обаче Бакърджиев и Би Ти Ви, която се е трансформирала в кабеларка, дето в никакъв случай не цитира другите, и в машина за мръсни поръчки. Спомнете си единствено неотдавна безумния репортаж за стадиона на Левски...
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР