По-добре късно, отколкото никога: 7 знаменитости, които станаха известни след

...
По-добре късно, отколкото никога: 7 знаменитости, които станаха известни след
Коментари Харесай

По-добре късно, отколкото никога: 7 знаменитости, които станаха известни след 40 години

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай: 7 звезди, които станаха известни след 40 години. В живота има доста вдъхновяващи истории, които демонстрират, че триумфът и започването изначало са вероятни на всяка възраст. Основното нещо е да не се оттегляте от боязън.

По-добре късно, в сравнение с в никакъв случай: 7 звезди, които станаха известни след 40 години. Ето кои са те:

Морган Фрийман

В младостта си Морган Фрийман се опита в разнообразни области: работи като служител, танцьор, а по-късно откри призванието си в театъра.

В началото на 70-те години той стартира да притегля вниманието след присъединяване си в известния ефирен сериал „ Electric Company “. През 1971 година той играе първата си значима роля във кино лентата „ Кой сподели, че не мога да вървя по дъгата? “.

След това артистът имаше дълга пауза във филмовата си кариера и единствено девет години по-късно се завърна с роля в затворническата драма „ Брубейкър “.

Истинското самопризнание обаче пристигна на звездата едвам през 1987 година, когато беше номиниран за „ Оскар “ за най-хубава мъжка роля на втори проект във кино лентата „ Street Boy “. По това време Фрийман към този момент е на 50 години.

Мелиса Маккартни

Американската комедийна актриса, сценарист и продуцент Мелиса Маккартни получи необятно самопризнание през 2011 година след присъединяване си във кино лентата „ Ергенин във Вегас “ на режисьора Пол Фейг.

По това време тя към този момент беше на 40 години, само че както феновете, по този начин и критиците реагираха на нейната работа с възторг.

Въпреки параметрите, които са надалеч от модела, Мелиса твърди, че закръглените форми единствено й оказват помощ в кариерата.

Жан Рено

Известният френски артист гради кариерата си отдавна, започвайки с епизодични и второстепенни функции, които го придружаваха през половината от живота му. Въпреки това Жан не губи вяра и продължава да има вяра в себе си и в инцидентните благоприятни условия.

Съдбата му дава подобен късмет, когато среща Люк Бесон, който му предлага да взе участие във кино лентата „ Подземница “. Това докара до международно самопризнание и за двамата.

Така Жан Рено става международно прочут едвам на 46 години.

Самюъл Л. Джаксън

След като приключва гимназия, Самюъл Лерой Джаксън стартира кариерата си в локален спектакъл, който се състои най-вече от чернокожи артисти, и продължава да работи там, до момента в който приключва лицей през 1972 година

След това стартира да се появява в епизодични функции в разнообразни филми. Джаксън даже съумя да играе в „ Добри момчета “ (1990) и „ Джурасик парк “ (1993).

Джаксън обаче закупи международна популярност едвам през 1994 година, откакто изигра една от основните функции във кино лентата на Куентин Тарантино „ Криминале “. По това време артистът към този момент е на 47 години.

Джуди Денч

Английската актриса стартира кариерата си на театралната сцена, като дебютира през 1957 година Дълго време името й беше известно най-вече в театралните среди. По-късно тя се появява и по малкия екран и в сериали.

Световното самопризнание обаче пристигна при Джуди през 1995 година, след излизането на кино лентата „ Златното око “, друга значима част за приключенията на сътрудник 007. В тази и идващите елементи от филмите за Джеймс Бонд Джуди Денч играе ролята на М – началник на английската разследваща работа MI6. Тогава тя беше на 61 години.

Ким Катрал

Преди излизането на един от най-популярните сериали на нашето време, „ Сексът и градът “, който разказваше за ежедневните проблеми, намирането на обич, купоните и извършването на покупки в Ню Йорк, Ким Катрал остана в сянката на по-известните актриси.

Славата й пристигна на 42-годишна възраст, когато изигра ролята на свободната, самостоятелна, стилна и ярка Саманта Джоунс. Веднага след излизането на многочастния филм публиката стартира да вижда героя на Катрал като облик на сполучлива жена, сполучлива във всички области на живота.

Вера Уонг

Вера стартира кариерата си като фигуристка, по-късно се опитва в публицистиката, а на 40 години взема решение да стане фешън дизайнер. Уонг към този момент е на 74 години, а нейната лична марка облекла е една от най-популярните в премиум сегмента.

Източник – РБК Украйна/Превод:SafeNews

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР