По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност, както каза Хекимян. В

...
По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност, както каза Хекимян. В
Коментари Харесай

Борисов за балотажа в София: По-добре държавна собственост, отколкото Държавна сигурност

" По-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна сигурност, както сподели Хекимян. В София 3 години се водеше целенасочена офанзива от всички против Йорданка Фандъкова и ГЕРБ. Най-добрият метод да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от " спасителите ", тъй като ги познавам тези хора - те не могат да работят, те са мързеливи ", каза още водачът на ГЕРБ по отношение на това кой би предпочел да завоюва в столицата. 

" Няма по-лошо от това да направиш непоискано положително и дадеш непоискана поддръжка. След като нямаме общо решение за изборите в страната, дано нашите гласоподаватели да гласоподават по съвест на балотажите на кметския избор ".

Според него е било естествено ГЕРБ и ПП-ДБ да се поддържат взаимно, с цел да може съвсем всички кметове в страната да са на двете политически обединения. " Това щеше да подсигурява спомагателна непоклатимост. Но те са избрали различен път. Мислят, че с изнудване и напън ще продължат ", разяснява още Борисов.

Относно представянето на партията му според него на национално равнище изборните резултати на ГЕРБ са отлични на фона на останалите политически обединения.  " Всички партии вървят надолу, даже " Възраждане ", акцентира Борисов. 

Той отчете, че след локалните избори в неделя ГЕРБ печели на първи тур в 95 общини, от които седем регионални града. В 71 общини ГЕРБ е на балотаж, в това число в 17 регионални града.

" 537 094 дали своят вот за ГЕРБ, 1499 локални депутати в страната. ПП-ДБ имат 273 184 гласове в страната, 356 общински съветници. Дори Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат повече от Политическа партия в страната. Това са мандатите ".

Загубата на кметските избори в София била предстояща, само че той не чака непоклатимост в локалния парламент. 

" С 23-ма общински съветници от 61, те имат опция да вършат болшинства, с Българска социалистическа партия - сглобка, с " Възраждане " - сглобка, с Има Такъв Народ - сглобка или с нас - сглобка. Само че три години те бяха безмилостни - всяка фуга, плочка, паве беше снимано от вас (медиите) и аз се надявам на вашата обективност и да мерите със критерий след няколко месеца. 

Резултатът за мен в София е предстоящ и подобаващ след тази масирана офанзива против нас и приветствам спечелилите. Така е правилно и дано най-хубавият да победи! ".

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян има 1800 гласа повече от гласовете, подадени за листата за общински съветници на ГЕРБ, което значи, че е привлякъл гласове от периферията, разяснява още Борисов.



Той означи, че ГЕРБ са заложили на номинацията на Хекимян с " концепцията да стартираме с самостоятелен претендент, с нови хрумвания, който да може да поправи и грешките ". По думите на Борисов досегашният публицист " ще има функционалности в партията оттук насетне ". Лидерът на ГЕРБ сподели още, че от партията имала и различен претендент за кмет на столицата, само че се оказало, че няма адресна регистрация и уседналост. 

Борисов дефинира ниската изборна интензивност като наказване за цялата политическа класа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР