По-често слънчево и с по-високи от обичайните за началото на

...
По-често слънчево и с по-високи от обичайните за началото на
Коментари Харесай

Повече слънце и в следващите дни

По-често слънчево и с по-високи от нормалните за началото на януари температури беше времето през днешния ден в страната - 18 градуса доближи температурата в Пловдив, Видин и Монтана.

След среднощ тук-там по поречието на Дунав и в източните региони ще се образуват мъгли, само че на следващия ден преди обяд видимостта ще се усъвършенства, мъглата ще се разсее и ни чака още един безоблачен ден.

Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен вятър от запад. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 16°, по морския бряг от 11° до 13°.

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност.

Ще духа мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Температурите в курортите ще са сред 6 и 8 градуса.

И към времето в Европа - най-вече облачно и дъждовно ще е в множеството региони от континента. Значителни снеговалежи ще има на Скандинавския полуостров и в северната половина от Европейска Русия. В Централна Европа ще вали дъжд, до момента в който над Южна ще е най-вече слънчево.

Над по-голямата част от Балканите също ще е най-вече слънчево, с по-значителна облачност и превалявания от дъжд и сняг, над северните региони.

У нас във вторник и сряда ще остане най-вече слънчево и относително топло, с температури тук-там до 17-18 градуса. В утринните часове в низините видимостта ще е понижена. В четвъртък и петък тук-там ще превали дъжд,ще прониква леден въздух и температурите ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР