По бързи производства на Районна прокуратура-Кърджали са осъдени А.А., на

...
По бързи производства на Районна прокуратура-Кърджали са осъдени А.А., на
Коментари Харесай

Осъдиха 4 палестински граждани за незаконно влизане през границата на страната

По бързи производства на Районна прокуратура-Кърджали са наказани А.А., на 39 година, А.А., на 31 година, И.М., на 23 година, и З.А., на 27 година

Те са приети за отговорни за това, че незаконно са влезнали в страната ни от Република Гърция – закононарушение по член 279, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Районен съд-Крумовград е наложил на четиримата наказване от по 3 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване е отсрочено на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс за период от 3 години и санкция в размер на 100 лева на всеки от тях.

Районен съд-Крумовград е наложил наказване и на К.П., на 34 година, български жител, от 10 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване е отсрочено на съображение член 66, алинея 1 от Наказателен кодекс за период от 3 години и санкция в размера на 3500 лева Той е наказан за това, че подкрепил посредством обезпечаване на превоз на четирима палестински жители да преминат през границата на страната в нарушаване на закона, за да набави за себе си имотна полза – закононарушение по член 281, алинея 2, т. 1 и т. 5 във вр. с алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 04.09.2022 година към 6,20 часа в с. Голямо Каменяне, обл. Кърджали,  са хванати 5 лица. При осъществената инспекция от чиновници на Гранично полицейско ръководство, гр. Крумовград, е открито, че четирима от тях са палестинци, всички мъже,  минали „ зелена “ граница в региона на с. Аврен, обл. Кърджали. Те са открити, до момента в който пътували в лек автомобил, ръководен от българския жители К.П., в региона на с. Голямо Каменяне.  

Наказанията са наложени на 04.09.2022 година след съглашения, утвърдено от Районен съд-Крумовград.

Определенията на съда са дефинитивни. 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР