По американски оценки руските въоръжени сили са загубили около 200

...
По американски оценки руските въоръжени сили са загубили около 200
Коментари Харесай

Огромна загуба! Смразяващи данни за войната

По американски оценки съветските въоръжени сили са изгубили към 200 хиляди души от началото на войната в Украйна преди близо една година, съобщи през днешния ден държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, представен от ДПА, съобщи Българска телеграфна агенция.

Това число включва както убитите, по този начин и ранените.
-->
Вчера Белият дом сподели, че единствено съветската частна военна компания " Вагнер " е изгубила над 30 хиляди души в Украйна.

При това цената за Русия не се лимитира единствено да военните жертви, акцентира Блинкън на Мюнхенската конференция по сигурността.

Той означи, че " над един милион руснаци са напуснали страната си, тъй като не желаят да бъдат част от тази война и не са съгласни с посоката, в която тя е поела ". Освен това най-малко 1000 компании стопираха да вършат бизнес в Русия, защото се притесняват, че това би навредило на техния имидж, добави държавният секретар на Съединени американски щати.

" Вижте какво се случи, какво аргументи (руският президент Владимир) Путин на личната си страна ", сподели в умозаключение Блинкън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР