Плячката на митничарите е открита при две проверкиМитничари задържаха 9560

...
Плячката на митничарите е открита при две проверкиМитничари задържаха 9560
Коментари Харесай

Хванаха близо 10 000 кутии контрабандни цигари на Дунав мост

Плячката на митничарите е открита при две инспекции

Митничари задържаха 9560 кутии (191 200 къса) цигари с годен български акцизен бандерол при две обособени инспекции на Дунав мост - Русе, оповестява Агенция " Митници "

На 07.10.2022 година в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост- Русе, е спрян за инспекция товарен автомобил с ремарке, който по документи превозвал празни железни каси от България за Германия. При сканиране с рентген се видяло, че в две от металните каси, ситуирани в средата на ремаркето, има кашони. След разтоварването на всички 22 кашона митническите инспектори открили 178 000 къса (8900 кутии) цигари от 9 известни търговски марки с български акцизен бандерол.

В същия ден митнически чиновници спрели за щателна инспекция пътнически микробус, пътуващ от България за Германия. Инспекторите разкрили във фабрична празнина на пода на автомобила 13 200 къса (660 кутии) цигари с български акцизен бандерол.

И в двата случая водачите не са показали пред митническите управляващи документи за транспортираните акцизни артикули. Съставени са им актове за административни нарушавания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР