Плувецът ни Антъни Иванов излезе с пост в социалните мрежи

...
Плувецът ни Антъни Иванов излезе с пост в социалните мрежи
Коментари Харесай

Антъни Иванов се сравни с Фелпс: Само в България тревата е дрога

Плувецът ни Антъни Иванов излезе с пост в обществените мрежи откакто беше арестуван през вчерашния ден от полиция в Благоевград поради владеене на марихуана .

" Няма да се извинявам за нещо, което се случи тъй като не съм измамник, само че доста неща в медиите са написани много неверно и подвеждащо. Въпреки това бих желал да кажа, че не съм арестуван за 24 часа и тази заран бях в басейна.

Случая през вчерашния ден беше избран за “маловажен " от органите на реда и бях пуснат след 1 час поради “смешното " количество от 0.02г. Разбирам за какво стига всичко това до медиите просто не разбирам за какво се подвига звук за такива неща, а не за съществени такива. Пожелавам ви лек ден.

Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, само че надали го назовават с такива прилагателни каквито към този момент чух аз. Само в България “тревата " е дрога, а алкохола си го вършим в мазето ", написа Иванов в профила си в Фейсбук, добавяйки фотография на легендата на международния спорт Майкъл Фелпс , който беше заловен да пуши марихуана от бонг в годините, в които се състезаваше професионално.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР