Плувецът Антъни Иванов загатна, че може да се състезава за

...
Плувецът Антъни Иванов загатна, че може да се състезава за
Коментари Харесай

Плувецът Антъни Иванов се обиди на България: Намекна, че може да се състезава за друга държава

Плувецът Антъни Иванов загатна, че може да се състезава за друга страна след приключване на наказването му за нарушение на антидопинговите правила.

Иванов изтърпява двугодишно наказване за три неявявания на допинг проби в границите на една календарна година, като глобата бе доказана от Арбитражния съд в Лозана и Върховния швейцарски федерален съд.

Според информацията на Антидопинговия център в България наказването на плувеца изтича на 8 юни 2025 година, само че представителят на спортиста - Георги Градев, твърди, че глобата е до 25 септември 2024 година. При всички положения Антъни Иванов ще пропусне идните това лято Олимпийски игри в Париж.

Обръщам се към публицистите и малките екрани с една молба. Недейте да идвате на басейна, на който упражнявам, няма да приказвам с вас. Единственото нещо, което очаквам и ще го дочакам, е да се върна и да покажа, че към момента имам какво да реализира в международен мащаб. Лошата услуга, която си направихте, е, че ми дадохте още 6 месеца да се приготвя да направя това. Дали ще плавам на олимпиадата или не за мен персонално няма значение. Дали ще плавам за България оттук насетне - мисля, че знаете отговора. Благодаря на всички за поддръжката и истината ще излезе рано или късно нескрито, написа Антъни Иванов във Facebook.

„ Антъни Иванов ще може да взе участие в надпревари още веднъж след 25 септември 2024 година и няма кой да го спре! Ако се наложи, ще смени федерацията! Мафията в българския спорт си свърши работата, само че България загуби един евентуален медалист на олимпийските игри “, написа Георги Градев в обществените мрежи.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР