Пловдивското ръководство на партия ГЕРБ и Бойко Борисов са взели

...
Пловдивското ръководство на партия ГЕРБ и Бойко Борисов са взели
Коментари Харесай

Още 10 милиона заделят за стадионите на Ботев и Локо в Пловдив

Пловдивското управление на партия ГЕРБ и Бойко Борисов са взели решение да се отделят още финанси, с които да се довършат стадионите на Локомотив и Ботев в Пловдив. Парите ще се вземат от бюджета за пробива под Водната палата, подреди Борисов на Зико.

„ Поемаме ангажимент да бъдат приключени макар компликациите. Ще бъдат нужни към 10 милиона за стадион Ботев по план. Ще бъде мъчно, само че ще ги намерим. Това, което е поето в годините като ангажимент от Борисов, е запълнено. Тъй като на страната в този момент не ѝ се дават пари за спорт, ние със средства от бюджета на пловдивчани ще се постараем да ги приключим “, това съобщи по време на среща на партията в Пловдив кметът на града Здравко Димитров.

„ Стадионът сега е на стадий привършване на недодялан градеж. Трябва да изградим металната структура и довършителните действия. За да имаме цялостна покривна козирка на стадиона ни би трябвало още 10 милиона “, съобщи изпълнителят на градежа на Ботев Илиян Филипов.

В новото финансиране ще се довърши напълно отвесната планировка на стадиона на Локомотив и ще се направи сметка дали ще станат пари за формалната естрада, съобщи кметът на регион „ Южен “ Костадин Язов.

„ Надявам се на една изключителна сесия да вземете това решение. Няма хора от партията, които да са срещу. Строителите поеха ангажимент да се направи козирка с най-яката стомана. За страдание в този момент би трябвало да образуваме пари от бюджета на пловдивчани. В Пловдив ще се играе край на някоя от огромните купи, по този начин както заслужава града “, съобщи Бойко Борисов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР