Пловдивско училище ще посрещне новата учебна година с разширена база.

...
Пловдивско училище ще посрещне новата учебна година с разширена база.
Коментари Харесай

Пловдивските училища готови за първия учебен ден

Пловдивско учебно заведение ще посрещне новата образователна година с разширена база. Основно учебно заведение „ Елин Пелин “ получи пристройката на някогашната обществена работа в регион „ Западен “, която ще послужи за нова класна стая.

ОУ „ Елин Пелин “ работи на едносменен режим, поради което се нуждае от повече пространство. Затова шефът Татяна Вангелова поискала от районното кметство изоставената близка постройка, в която допреди две години се обитаваше работа „ Социално подкрепяне “ за потребностите на образователното заведение. Със съдействието на кмета Димитър Колев, това към този момент е реалност и в помещението кипи интензивен ремонт.

„ Това помещение ще се употребява от учениците от 4 клас. Тези две стаи са ни нужни, с цел да запазим едносменния режим на работа и от две години нямаме и учителска стая и компютърен кабинет, тъй че те са някаква опция за възстановяване на материалната база “, съобщи шефът Татяна Вангелова. Тя добави, че ремонтът ще приключи най-късно до 5 септември, като в него са вложени 18 000 лв. от бюджета на учебното заведение.

Общо в 22 учебни заведения в Пловдив текат ремонтни действия. От общината дават обещание всички те да приключат в точния момент и всички образователни заведения да са подготвени за първия образователен ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР