Пловдивският окръжен съд остави за постоянно в ареста трима мъже,

...
Пловдивският окръжен съд остави за постоянно в ареста трима мъже,
Коментари Харесай

Трима мъже, отвлекли и малтретирали жена във Войводиново, остават в ареста

Пловдивският областен съд остави за непрекъснато в ареста трима мъже, отвлекли и малтретирали жена от пловдивското село Войводиново.

Наказателната бригада е била пратена от атакуваната от полицията преди седмица софийска адвокатска фирма, която се занимавала с регистрация на фиктивни компании за пране на пари.
Разбиха огромна скица за пране на пари Участниците - сътрудник на ДАНС, адвокатска фирма в София и стотици обществено слаби от цяла България
Иван Високалийски, Росен Романенко и Иван Крийчев са упрекнати, че са взели участие в отвличането и малтретирането на майката на обществено слаб ром от Войводиново. Неграмотният мъж е бил назначен фиктивно за шеф на компания, от чиято сметка изтеглил 39 000 евро.

Това бил мотивът за наказателната акция, проведена от софийската адвокатска фирма, която записала над 100 фиктивни компании с шефове социално-слаби роми.

Според прокуратурата, Иван Високалийски, Росен Романенко и Иван Крийчев взели участие в отвличането на Албена Борисова във Войводиново. Високалийски е с висше юридическо обучение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР