Пловдивският окръжен съд наказа с три години условно с 5

...
Пловдивският окръжен съд наказа с три години условно с 5
Коментари Харесай

Условна присъда за Сашо Кочев, ударил с брадва по главата неприятел

Пловдивският областен съд наказа с три години условно с 5 година изпитателен период Сашо Кочев за опит за съзнателно ликвидиране на Божидар Велков. Инцидентът е станал на 21 декември, 2019 година в пловдивския квартал " Столипиново ".

Няколко дни преди побоя, 26-годишният Божидар Велков се саморазправил със сина на 38-годишния Сашо Кочев, след което бащата се заканил да му отмъсти. На 21 декември 2019 година Божидар още веднъж блъснал младежа, откакто се засекли пред търговски център в квартал “Столипиново ”.

Близки на Кочев и на Велков се струпали пред комерсиалния обект и почнали да се бият между тях, защитавайки всяка от страните. Божидар атакувал Сашо с железна тръба. Нападнатият съборил съперника си на капака на паркирана наоколо кола и го блъснал с секира по главата. Раненият бил откаран в болница, където медиците го избавили. Магистратите оправдаха Сашо Кочев по обвиняването за опит за съзнателно ликвидиране. Той е наказан да заплати обезщетение в размер на 10 000 лв. на потърпевшия.

Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР