Пловдивският лидер в транспорта ПИМК стартира втори жилищен проект в

...
Пловдивският лидер в транспорта ПИМК стартира втори жилищен проект в
Коментари Харесай

PIMK Build вдига трети жилищен комплекс в Пловдив

Пловдивският водач в превоза ПИМК започва втори жилищен план в регион „ Западен ”, посредством подразделението си PIMK Build.

Сградата е п-образна, със личен двор, като в нея ще има жилища с всякакво ревю и друга площ, прецизират от компанията, която сполучливо продължава своите вложения на пазара на парцели. Припомняме, че сега бизнесмените издигат още един жилищен комплекс в регион „ Западен ”, на кръстовището на бул. „ Пещерско шосе ” с улица „ Елин Пелин ”. Комплексът е от затворен вид - с 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на жилищата е 92. Друго огромно преимущество на комплекса е, че ще има лична детска градина с огромен двор за игра.

Новият план ще се осъществя тъкмо зад към този момент строящата се постройка. Основният билдинг е с п-образна форма, със личен двор. В нея ще се оферират най-вече двустайни жилища. Инвеститорите са помислили за положителното им ревю и разнообразни площ и величина, тъй че да са комфортни за бъдещите им жители. Проектът предлага авангардна и разчупена архитектура, с забавни дизайнерски решения. Голямото му преимущество е и в отличната локация. Комплексът е на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със личен асансьор. Изпълнението ще е първокласно, планувани са паркоместа за всички жилища. Сградата ще бъде с следен достъп и видеонаблюдение. Цените на жилищата сега също са преференциални - 500 евро/кв.м, до момента в който планът се продава на зелено.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР