Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е поддържал почти ежедневен контакт

...
Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е поддържал почти ежедневен контакт
Коментари Харесай

Близък на Денди излезе с версия за нападението

Пловдивският астролог Красимир Куртев, който е поддържал съвсем всекидневен контакт с Любомир Милчев - Денди, изрече догатките си по отношение на жестокото нахлуване над светския хроникьор.

" Смея да нарека Денди мой другар, макар че контактувахме единствено по телефона. Чувахме се съвсем всеки ден, говорихме на разнообразни тематики. Разговаряхме най-често за просвета, изкуство, обсъждахме обществени проблеми. Денди не се интересуваше от политика, беше безусловно аполитичен. Но го вълнуваше посоката, в която се движи обществото.

Денди е извънредно ерудиран, доста тънък човек. Но по едно и също време с това е извънредно страхлив. Той рядко влизаше в спорове, защото експанзията му беше безусловно непозната.

Въпреки това обаче, ми е споделял, че непрестанно е подложен на насмешки, тормоз и принуждение. Казвал ми е, че всекидневно е получавал закани от разнообразни хора. Аз самият със ставал несъзнателен очевидец, до момента в който сме говорили по телефона, по какъв начин са го обиждали.

Мисля, че Денди не би позволил чужд човек в жилището си и по тази причина считам, че нападението е осъществено от прочут човек, разяснява Куртев, представен от " Трафик нюз ".

Според него, повода не е ревнивост, нито пари. " Денди не дължеше пари. Може би се касае за възмездие. Надявам се полицията да залови нападателя ", съобщи астрологът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР