Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд-Хасково, с което

...
Пловдивският апелативен съд потвърди определение на Окръжен съд-Хасково, с което
Коментари Харесай

Потвърдиха ареста на турчин за контрабанда на над 11 кг. марихуана

Пловдивският апелативен съд удостовери определение на Окръжен съд-Хасково, с което е взета мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на турския жител Д. О. (51 г.), оповестиха от Съдебната палата.

Против него е повдигнато обвиняване за трафика на 11,460 кг. марихуана на стойност 45 840 лв. през граничните пунктове " Калотина " и " Капитан Андреево ", надлежно на 26 май и на 27 май т. година при изискванията на продължавано закононарушение. Разкриването на действието стана месец по-късно след осъществяването на оперативно-издирвателни мероприятия. Дрогата бе открита изос??авена в чанта в резервоар за боклук на трасе " Входящи товарни коли " зад гараж за осъществяване на щателна митническа инспекция на " Капитан Андреево " на 28 май т. година Апелативният съд проучва доказателствата по делото и реши, че няма учредения за анулация на определението на Хасковския областен съд.

От самопризнанията на обвинения и показанията на очевидец, както и доказателствата по делото, съдът реши, че е налице обосновано съмнение в огромна степен за съпричастност на Д. О. към контрабандата на наркотични субстанции. Съдът одобри, че има заплаха от укриване при една по-лека мярка за неотклонение. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР