Пловдивският апелативен съд отмени домашния арест на мъжа, който беше

...
Пловдивският апелативен съд отмени домашния арест на мъжа, който беше
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 4000 лв. търговеца на зелени сертификати в Пампорово

Пловдивският апелативен съд анулира домашния арест на мъжа, който беше арестуван за търговия с подправени зелени документи в частна здравна лаборатория в Пампорово и му наложи гаранция от 4000 лв..

 Задържаха продавач на подправен зелен документ в Пампорово, взимал 300 лв. Виж още

48-годишният Ангел Марчев е упрекнат за това, че непозволено е добавил компютърни данни за съществуване на антитела в осведомителната система на Министерството на здравеопазването, която надлежно е генерирала документи. За това той е получил от двама души общо 600 лв.. Единият въобще не се е подлагал на тест в лабораторията. Другият е получил документ, в който посочените стойности се разграничават 10 пъти с резултата, открит при извършено друго проучване на 10 януари 2022 година

Второто обвиняване е за това, че на 9 януари 2022 година, Ангел Марчев е взел 300 лева рушвет за издаване на документ с погрешни стойности на антитела на жена.

Заради влошеното здравословно положение на обвинения, съдът реши да го освободи под парична гаранция от 4 000 лева като определението е дефинитивно.

В решението за стартирането му под гаранция натежават и причините, че Марчев към този момент не работи в лабораторията, досега се е отзовавал при призоваването му и няма заплаха да се укрие.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР