Пловдивските улици често са източник на най-различни безумни и комични

...
Пловдивските улици често са източник на най-различни безумни и комични
Коментари Харесай

Доставчик на “Take away“ спря на „СТОП”... за да похапне дюнер

Пловдивските улици постоянно са източник на най-различни безумни и комични обстановки, само че някои в действителност просто нямат разумно пояснение за водачите. В следващ неуместен случай снабдител на „ Take away ” е спрял на броени метри от знак „ СТОП ”, облегнал се е на колата си и похапва дюнер, водейки диалог с различен мъж. Снимката изпрати четец на TrafficNews станал очевидец на гледката.
Прочетете още
Мястото е кръстовището на ул. „ Ясна поляна ” с ул. „ Владивосток ” директно до бариерата на Гребната база. Точно там има и безвъзмезден паркинг за 50+ автомобила, само че очевидно служителят е решил, че знакът „ СТОП ” е по-добро място за паркиране.

Излишно е да се загатва, че колата пречи на другите коли движещи се по ул. „ Ясна поляна ”, защото с цел да го заобиколят би трябвало да изчакат насрещно движещите се коли, с цел да преминат в тяхното платно. Видно от фотографията в същия миг през мястото минава и кола за спешна помощ.

„ Обикновено практиката е водачите да подминават знак „ СТОП ” без да стопират на него, само че ето, че има и такива който стопират, въпреки и за по-дълго. В случая на такива би трябвало да се споделя по-скоро " go away ”, добавя хумористично читателят ни.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща . 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР