Пловдивскит окръжен съд остави за постоянно в ареста Тошо Куката,

...
Пловдивскит окръжен съд остави за постоянно в ареста Тошо Куката,
Коментари Харесай

Окончателно! Куката, Чеченеца и Емили остават зад решетките

Пловдивскит областен съд остави за непрекъснато в ареста Тошо Куката, Чеченеца и Емили. Съдия Елена Захова изцяло удостовери решението на Районен съд- Пловдив, като съгласно магистратите в случай че тримата бъдат пуснати с по-лека мярка могат да извършат друго закононарушение, а Емили да се укрие тъй като няма непрекъснат адрес. Това решение е дефинитивно и не предстои на обажалване и  по този начин обвинените ще изчакат старта на правосъдния развой зад решетките.
Прочетете още
Припомняме, че тримата инфлуенсъри - Петко Атанасов - Чеченеца, Даниел Йорданов - Тротинетката и Тодор Огнянов - Куката попаднаха в ареста, поради подигравка с момче със характерни потребности, които тримата развеждат на мотив като " куче " на последния етаж в мол " Пловдив ". Те му дават команди " лай ", " донеси " и чакат от него съответстващо държание. Случката, която е снимана на видео, провокира бурна реакция в обществото и последваха ограничения от страна на управляващите. 

 Днес Окръжна прокуратура изиска от съда да удостовери ограниченията за неотклонение на Петко Атанасов- Чеченеца, Тодор Огнянов -Куката и Даниел Йорданов - Емили Тротинетката, като показа  доказателства от днешния  разпит на потърпевшото лице. От него излиза наяве,  че дейностите на тримата обвинени са редовно повтаряни само за скандализиране на обществото. Тримата са упрекнати, че са унижили момче със характерни потребности, като са го предиздвикали да се държи като куче в мол " Пловдив ".

Според държавното обвиняване,  при разпита на Тошо Куката, той е декларирал, че клипът е сниман по самодейност на Емили. Сценарият е бил младежът да се държи като плебей, а Емили  да  бъде в ролята на строга стопанка. Прокурорът изрази мнение, че няма нищо по-унизително от това човек да е в ролята на плебей за някого.

Обвиняемите продължиха да си трансферират виновността за въпросния клип, а Емили продължи да рони сълзи в правосъдната зала.

  “Аз им споделих, че на такива излагации няма да участвам. Казах това да не се прави никога и, че е подигравка с личността ”, разказал в разпита пред проверяващите Куката. В обясненията си пред полицията Емили е декларирала, че е пристигнала в  Пловдив, с цел да бъде направено скандално клипче по самодейност на Тошо Куката.

  “Аз се съгласих след молбите на Тошо Куката. Не знаех, че това ще е за опозоряване на личността на лицето, ” разказала още Емили.  

Прокурорът изиска да бъдат доказани най-тежките ограничения за неотклонение по отношение на тримата инфлуенсъри. Разпитани са 19 очевидци и съгласно тях жестоко са нарушили публичния ред.

Според служебния юрист на Емили, тя била с " психическа непълнота ", въпреки че подобен термин няма. Адвокатката евентуално има поради някакво психическо разстройство, само че какво тъкмо не стана ясно. 

  “Ние не сме неприятни хора.Ние си вършим шоу сред нас. Това си е развлечение и момчето беше изцяло според с това. Да кажем, че и аз мога да бъда куче ” съобщи Чеченеца в последната си дума пред съда. 

Според юристът на Тошо  Куката - Георги Куртянски такава мярка за неотклонение не подхожда на обвиняването. Той счита, че “задържане под стража ” се взима по отношение на хора, които са направили тежко закононарушение. “За мен това е сбъркана настройка и неопределено обвиняване ”, добави още той.

В последните си думи към съда Емили показа, че е желала да се самоубие в, само че чаршафът й се е отвързал и тя е паднала. Но напълно не е спряла с опитите. Тя добави още, че се е пробвала да си пререже вените по време на разходка в двора на ареста, само че един от надизрателите я е спрял.

Припомняме, че по-рано през днешния ден тримата обвинени бяха доведени в правосъдната зала с белезници. От тримата, най- смутен е Даниел Йорданов - Емили, която едвам слезе по стълбите и не стопира да плаче и да се моли да я върнат у дома.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР