Пловдивската полиция е взела всички необходими мерки за обезпечаване на

...
Пловдивската полиция е взела всички необходими мерки за обезпечаване на
Коментари Харесай

Какви изненади ни готви МВР за баловете

Пловдивската полиция е взела всички нужни ограничения за застраховане на публичния ред, сигурността на придвижването и недопускане на закононарушения по време на абитуриентските балове и тържествата послучай 24 май, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. До този резултат се е стигнало след общите старания на учебните управления, представители на локалната власт, шефове на заведения и частни охранителни компании, които са съгласували взаимните си дейности.

Осигурено е засилено полицейско наличие в регионите на учебните заведения при изпращане на зрелостниците. Извършени са инспекции на увеселителните заведения (ресторанти, питейни заведения, нощни заведения, клубове и други), като особено внимание е обърнато на пропускателния режим за недопускането на лица с огнестрелно оръжие, нападателно държание, в нетрезво положение и очевидно използвали наркотични субстанции, които биха провокирали нарушавания на публичния ред.

Проверките са осъществени в тясно взаимоотношение със структурите на пожарната, ОДБХ и други способени институции. Завишен е контролът по преместването, законната приложимост и съхранението на взривни субстанции, огнестрелно оръжие, муниции и пиротехнически средства.

Екипи на “Пътна полиция ” ще патрулират в регионите към учебните заведения и заведенията и при нужда ще контролират основни кръстовища, където ще минават колите с зрелостници. Ще се реализира прецизен надзор благодарение на мобилни видео системи и механически средства. След култивиране на събраните материали ще се вземат плануваните в закона наказания по отношение на всички извършители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР