Пловдивската адвокатка Елена Гунчева, която бе част от парламентарната група

...
Пловдивската адвокатка Елена Гунчева, която бе част от парламентарната група
Коментари Харесай

Елена Гунчева показа чат с депутати от Възраждане

Пловдивската адвокатка Елена Гунчева, която бе част от парламентарната група на " Възраждане ", пусна в профила си във фейсбук чатове от " Телеграм " сред ръководителя Костадин Костадинов и членове. Те дискутират за митингите, които партията провежда преди няколко седмици против държавното управление на Кирил Петков.

Изрезката от чата по своето създание съставлява запитване от депутата Георги Георгиев за рейсовете, който ще извози протестиращите. Костадинов предизвиква да се съберат, в случай че би трябвало 10 рейса, и ще бъдат взети пари назаем за тях.

Чатът може да го видите в галерията към новината.

Ето и постът на Гунчева:

Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха рейсовете с техни хора да идват на митинг в София, какъв брой доста се възмущавах. Защото това не са спонтанни митинги. Да, доста хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят съвсем 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш най-малко 10 000 души от два милиона да те поддържат, къде си тръгнал? И единствено на своите членове, на които се спуска задача да вземат участие в митинг ли разчиташ да вземеш властта?

Никога не съм одобрявала да се заплаща проведено за митинги. Дори за превоза. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го утвърждавам и за досегашната ми партия. И съм го казвала неведнъж. Когато аз съм ходила на митинги, никой не ми е плащал за превоза, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно разбиране, а не по партийна заръка.

Толкова за рейсовете....и отново не се събира голямо количество народ. Защото голямо количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР