Пловдивчанка забрави телефона си в магазин, а само след няколко

...
Пловдивчанка забрави телефона си в магазин, а само след няколко
Коментари Харесай

Жена забрави телефон със сантиментална стойност, изчезна за секунди

Пловдивчанка не помни телефона си в магазин, а единствено след няколко секунди устройството изчезнало.

Кристиана С. за това, че устройството е остаряло, само че е с огромна сантиментална стойност. Случката станала в обект, който се намира на ул. " Пере Тошев " в " Кючук Париж ".

Тя добавя, че ще ѝ бъдат предоставени записи от магазина, само че приканва този, който е взел смарт телефона, да го върне.

" Телефонът е съвсем 7-годишен, с поразнебитен екран, само че има сантиментална стойност и ми е от безценен човек, който към този момент не е измежду нас. Затова и до момента не съм го сменила с нов. Huawei P30 Pro, с калъфче с пъстър кафеникав десен, а истинския му тил е блестящо синьо ", споделя тя.

Вижте цялата ѝ обява:

" Здравейте. Днес в 14:20 часа забравих телефона си на каса в супермаркет " БББ " на ул. " Пере Тошев ", тъкмо до банка ДСК. Върнах се 15 секунди по-късно и телефонът към този момент беше липсващ.

От магазина ще дават видеозапис със случилото се.  Все отново пиша тук с молбата, в случай че някой човек с проблеми (клептомания или друго не окей състояние), да види поста ми и да ми върне телефона. Може да го остави назад в БББ, в случай че го е позор да се свърже с мен.

Телефонът е съвсем 7-годишен, с поразнебитен екран, само че има сантиментална стойност и ми е от безценен човек, който към този момент не е измежду нас. Затова и до момента не съм го сменила с нов. Huawei P30 Pro, с калъфче с пъстър кафеникав десен, а истинския му тил е блестящо синьо. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР