Пловдивчанка сигнализира за сериозно безпокойство относно поведението на шофьор, което

...
Пловдивчанка сигнализира за сериозно безпокойство относно поведението на шофьор, което
Коментари Харесай

Кой крив, кой прав? Пловдивски шофьори се засичат, разминават се на косъм от инцидент

Пловдивчанка алармира за съществено безпокойствие по отношение на държанието на водач, което може да заплаши живота на други участници в придвижването. Тя описа, че пловдивчанин разгласява видеа в ютуб канала си, които снима посредством видеорегистратора, подложен в автомобила му.
Прочетете още
Според дамата, лидерът желае да покаже посредством видеата нарушаванията, които правят водачите в града, само че дружно с това демонстрира и тези, които прави самият той.

Добавя, че тези видеа показват безвластие и несъобразено държание на пътя.

Случката на едно от видеата, които са ни изпратени се развива на бул. „ Марица-Юг “, където във видеото с име „ Още един БОК с Ауди - както му пристигна? 3 пъти злополука, тъй като е доста интелигентен? “, лидерът желае да покаже нарушаването на автомобил от марката Ауди. Във видеото се вижда по какъв начин въпросният мъж кара в дясна лента, а аудито прави опит да се престрои от лява в дясна лента, като дава и мигач за надясно. Заради това водачът на аудито форсира скорост, с цел да отвори отдалеченост сред водачите, след което навлиза в дясната лента и понижа скоростта, с цел да не удари колата пред него.

Голяма част от коментиращите под видеото обаче са на мнение, че точно лидерът с видеорегистратора е в неточност, защото самият той не дава никаква опция на водача с аудито да се престрои. Дори форсира още повече скоростта, с цел да не остави опция на водача да се престрои в лентата.

Ето и част от мненията на консуматори под въпросното видео:

„ Пич, доста ясно се вижда по какъв начин аудито форсира, с цел да отвори някаква отдалеченост пред теб, стартира да се престроява и по-късно понижа, с цел да не се натресе в колата начело. Че е тясно, тясно е, само че нито те е засякъл, нито ти се е правил на забавен. Всичко дето се желае от теб в тази обстановка е да не даваш газ и може би леко да намалиш. Да, но не - още преди да му светнат стоповете, твоята скорост по GPS стартира да се усилва, което ясно демонстрира, че ти просто търсиш да се заядаеш с някой и преднамерено даваш газ, с цел да направиш " обстановка ". Като се правиш на интересeн, най-малко спирай скорoстта на камерата, че самичък се издаваш. Да не приказваме, че GPS-а на камерата работи с някакво забавяне и най-вероятно си почнал да се ускоряваш още като си видял, че ще се престрои, което апропо е леко нелегално и мощно неколегиално. След което тръгваш да се правиш на забавен и минаваш на една багра от колата, без каквото и да е потребност, което надалеч не е " същото каквото и той ми направи ". Хубавото най-малко, е че снимаш, та след това самичък ще предоставиш на катаджията нужното, с цел да ти натресе актовете. А гоненицата и биенето на спирачки след това, изобщо няма да ги “.

„ По закон с преимущество е този, който се прибира в дясната лента. Нещо май не знаете доста добре правилника за придвижване по пътищата. Също по този начин напълно обикновено индивидът с аудито си подава десен мигач, което значи, че би трябвало вие да го допуснете, с цел да се прибере в дясната лента, не да се вършиме на водач и да го " натискате " и след това- засичате. Естествено оставяме настрани грубото нарушаване от ваша страна за секване на двойна непрекъсната линия на пътното платно! “

„ На пътя не се раздава правораздаване и не се избиват комплекси. Санкциите ги раздава пътна полиция. А такива като вас с държанието си могат да провокират пътен случай, до момента в който се засичат един различен “, гласят част от мненията.

Публикуваме и въпросния видеоклип, който е оповестен в профила на лидера:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР