Пловдивчанка остана разочарована от шофьорите в градския транспорт. Тя акцентира

...
Пловдивчанка остана разочарована от шофьорите в градския транспорт. Тя акцентира
Коментари Харесай

Каква е тази мания на шофьорите от градския транспорт да не спират на спирки?

Пловдивчанка остана разочарована от водачите в градския превоз. Тя подчертава върху казуса, че водачите постоянно подминават спирки.

Тя разказва и последното си пътешестване, като тогава тя е получила и забележка от водача на автобуса.

" Не знам каква е тази фикс идея на водачите от градския превоз да те подминават на спирките или в случай че инцидентно си позволиш да искаш да слезеш от рейса, да не спрат на спирката (последния път ми се скараха да съм била дала някакъв знак, като почтително си бях застанала до вратата). Сигурно някъде дават курсове " Знаци и тактики за градски превоз ". А, не е като да не си се изперил и изпъчил с най-достолепната си външност, с цел да покажеш, че искаш да направиш някое от тези дейности. Не знам, стартирам да си мисля, че несъмнено съм невидима ", написа Йоана Петрова.

Повечето консуматори се съгласиха, че това не редно, само че не е и учудващо.

" И на мен един път в 1-цата ми се скараха като желаех да сляза (след като подмина моята спирка без да спре), че видиш ли, бил съм " егати европееца ", че не съм бил натиснал копчето, че желая да слизам. ", споделя Мирослав Д.

Друг мъж означи, че е належащо да се извести лидера, посредством звънеца.

" По принцип има бутони, които да натиснеш, когато искаш да слезеш.Шофьорът не може хем да следи трафика и да кара,хем да гледа дали някой желае да слиза. ", написа отбелязва Недялко Г.

Той обаче незабавно бе контриран, като му беше изтъкнато, че водачите трябва  да стопират на всяка спирка, без значение дали има натиснат бутон или не. Отделно в част от рейсовете тези бутони не действат.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР