Пловдивчанка осъди мъжа, с когото живеела на семейни начала, да

...
Пловдивчанка осъди мъжа, с когото живеела на семейни начала, да
Коментари Харесай

Пловдивчанка излезе от банята, посегна към дистанционното, последва шокиращ побой от приятеля й

Пловдивчанка осъди мъжа, с който живеела на фамилни начала, да й заплати обезщетение от 5000 лева за нанесен побой. Преди да заведе делото за парите, тя сезирала Пловдивския областен съд и за претърпяното принуждение и се сдобила със заповед, която му не разрешава да се приближава до дома й. Жената работела в чужбина, само че през 2016 година се прибрала у нас.

Запознала се с мъжа и заживели дружно. По делото няма данни той да й е посягал и преди 13 януари 2018 година, когато е нанесен побоят. На тази дата той се върнал от работа очевидно раздразнителен. Жената му предложила да се разходят до магазина, като по пътя той мълчал.

След вечеря тя влезнала в банята и когато се върнала в спалнята, видяла, че осветлението е загасено, а приятелят й си е лежащ. Приближила се, с цел да вземе отдалеченото, и усетила удар с пестник в корема си. Последвали още удари с ритници и юмруци по главата и тялото. Жената плачела и го молела да спре, само че той продължавал и тя го заплашила, че ще се обади в полицията.

Той я оставил и напуснал жилището. Жената подала сигнал, а няколко дни по-късно насилникът бил хванат и направил цялостни признания. След случилото се дамата била с кръвонасядания, отоци и охлузвания по лицето и цялото тяло.

Физически се възстановила, само че престанала да контактува с други хора, страхувала се за живота си и не смеела да остане сама. Затова и завела дело за обезщетение за претърпените контузии. Искът е за 5000 лева.и е почетен напълно от Пловдивския областен съд. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Окръжния съд в Пловдив, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР