Пловдивчанка и испанец се врекоха в любов на бис. Роси

...
Пловдивчанка и испанец се врекоха в любов на бис. Роси
Коментари Харесай

Пловдив избухна: Младоженци се венчаха с гайди и фламенко СН...

Пловдивчанка и испанец се врекоха в обич на бис. Роси и нейният фаворит Гилермо, който държи хотели и верига заведения за хранене във Валенсия, взеха решение да застанат пред олтара два пъти.

Първата гала се организира в родния град на младоженеца, а втората - в Пловдив. С грижата купонът под тепетата да е обаятелен се нагърби като координатор Нина Кацарова. Всички 80 посетители бяха настанени в хотел, а по време на щастливото събитие се почувстваха като герои от приказките.



Украсата бе с цветя от Нидерландия, а цветовата гама в златно и зелено бе персонално подбрана от Венета Ганчева-Станкова. За положителното въодушевление на всички се погрижиха фолк фурията Преслава, танцова групировка " Етноритъм ", гайдарят Стефан Янев и националният артист Любомир Петов. Всеки от младоженците държеше на патриотични ритми и по тази причина българските фолклорни ритми преляха гладко в огнено фламенко. Веселбата се подхранваше и с кулинарни екстри. Гостите можеха да замезват с иберийски хамон. Той им бе нарязан майсторски от бутчер, докаран особено от Валенсия.



Роси и Гилермо се довериха за фотосите на известния пловдивски фотограф Димитър Дардов, който избра фокуса да падне в Стария град, където се разходиха всички посетители. За визията на младоженката се погрижи топкоафьорът Елена Кръстева и майсторката на четките Мария Ганин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР